Links

Sportbonden:

www.fnrs.nl
Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra, behartigt de belangen van ondernemers richting overheid, gemeenten en alle andere ambtelijke instellingen die invloed hebben op het ondernemen binnen de hippische sector. Daarnaast geeft de FNRS persoonlijk advies en biedt het lidmaatschap veel collectieve voordelen. Om consumenten inzicht te geven in de kwaliteit van de aangesloten bedrijven is het FNRS Sterrensysteem ontwikkeld.

www.knhs.nl
Jij en je paard verdienen een eigen bond. De KNHS is er voor iedere paardensporter. Of je regelmatig bij de manege rijdt, geniet van alle prachtige ruiterpaden door het Nederlandse landschap, af en toe met een aanspanning rondrijdt, fanatiek wedstrijden rijdt of bezig bent met de voorbereidingen voor de Olympische Spelen in 2028: de KNHS is er voor jou.

Verblijf in de buurt:

www.bungalowparkdewijdeblick.nl
Bungalow- en caravanpark "De Wijde Blick" ligt in Noordwijkerhout, het hart van Holland, vlak langs de kust en een half uur tot een uur van Leiden, Den Haag, Amsterdam, en Rotterdam. Bij De Wijde Blick vindt u nog een heerlijk stukje natuur. Lange stroken stranden en kilometers duin- en bosgebied waar u ongestoord kunt wandelen en fietsen door bos en duin of paardrijden aan zee.

www.tulpenzee.nl
Bungalowparck Tulp en Zee (vakantie Noordwijk) in Noordwijk, met het centrum op 5 km afstand. Dat is recreƫren op een vakantiepark in een prachtige omgeving. Tussen de bollenvelden, met de duinen en het strand op een paar honderd meter afstand.

Ruitersport artikelen:

www.ruitershoppasdedeux.nl
Ruitershop Pas de Deux is een zeer ruim gesorteerde en gespecialiseerde ruitersportzaak in Katwijk (Zuid Holland). Zij hebben een grote collectie ruiter- en paardensportartikelen van vele merken en in verschillende prijsklassen.